Интериорни врати

Предлагаме интериорни врати в Пловдив на супер ниски цени. Най-добрите предложения за дома ви, офиса или вилата. Вратите, които предлагаме са евтини и са идеални както за къщи, апартаменти и офиси. Вратите ни са на складови цени за всички, които търсят най-доброто решение. Заповядайте да разгледате нашите вътрешни врати, които се предлагат в три модела Граде, Гама и Стандарт. Съчетаваме немско и чешко качество на достъпни цени. Нашите врати се произвеждат в едни от най-добрите заводи в Европейския съюз.

Врати Гама на ниски цени

Интериорни врати Гама са чешко производство и с високо качество, произведени от най-добрите материали, за да бъдат надеждни, здрави и удобни. Предлагат се в богата палитра от цветове и модели, като се предлагат с фрезовка и без. Идеално решение за всеки клиент, който търси съчетание между стил, добро качество и достъпна цена. Вратите Гама ще променят интериора, ще създадат по-голям уют и ще служат като допълнително средство за шумо и топлоизолация.

Немски врати Граде със супер качество

Предлагаме едни от най-качествените врати в Европа, а именно вратите Граде. Изключително стилни, те се предлагат в най-разнообразни цветови варианти. Изработват се от два вида покритие Graddex Klasse A и Graddex Klasse A++, които са изработени по иновативна технология. Предлагат се остъклени и неостъклени модели. Ако търсите стил и уникалност, можете да избирате от многобройните ни модели. Всички врати се предлагат на склад, така че няма да чакате!

Врати Стандарт за всеки вкус

Третото ни предложение са вратите на супер ниски цени – Стандарт. Това са класически врати, които се предлагат както в изчистен вариант, така и с фрезовка. Богато разнообразие от цветове за всеки вкус и са идеално допълнение към всеки интериор.

Filter products / Интериорни врати / Showing 1 - 15 of 146 results
Цвят
Размер крило
Размер врата
Дебелина крило
Покритие
Категории
Сортиране