Интериорната врата

Интериорната врата или доста често срещана, като вътрешна врата е от голямо значение за всяко едно жилище. Те изразяват вашият характер и стил.

В днешно време има голямо разнообразие от модели, цветове, стил, подходящи за всеки един дом и за всеки един вкус.

Най-лесният начин да създадете стилен и естетически дом, това е избора на класически стил. Такъв тип врати са изцяло изчистени или леко фрезовани. За жилища, в които светлината е ограничена може да се постави врата със стъкло. Интериорните врати с класически стил може да се поставят във всяко едно помещение без да има голямо съобразяване с останалия интериор, но разбира се трябва да бъдат добре съчетани с цветовете на пода и стените.

Gradde Zwinger VeralingaEsche

Плъзгащи врати

Ако желаете жилището да изглежда модерно може да поставите плъзгащи врати със стъкло, които ще придадат на дома Ви едновременно естетика и функционалност в интериора. Много важна особеност за този тип врата е, че трябва да има достатъчно място за плъзгане на крилото и отвора да бъде по-малък от съответното крило, за да може да покрие целия отвор. Плъзгащите врати са много практични, особено за по-малки жилища, тъй като не заемат място. Ако не може да определите какъв стил Ви подхожда най-добре, класически или модерен, то много добър вариант е поставяне на плъзгащи врати с две крила, които ще придадат елегантност и стил на Вашия дом.

Gradde Bergedorf Ribeira

Много добър вариант, за да изглежда жилището Ви стилно е поставянето на изцяло стъклени врати. Те са изработени от закалено стъкло и има изключително разнообразие от модели. Могат да бъдат с матови стъкла, с гравюр, принт или каквото пожелаете. Тези врати са много подходящи, както за всяко едно помещение в дома Ви, така и за баня, и офис.

С избора на интериорни врати трябва да се подходи много внимателно, тъй като трябва да подхождат на цялата визия, цветове и стил на Вашия дом.