Обковът на вратата – един от важните фактори, определящи избора на врата

Обковът на една врата включва брава, патрон, насрещник, панти, ключове и дръжка.

Знаете ли, че различните врати могат да бъдат с различни видове брави.

Така например немските врати Gradde могат да бъдат със стандартна, секретна или с wc брава за баня. Вратите със стандартна брава са с един ключ, докато секретната врата се предлага с три ключа. Обковът на немските врати предлага огромно разнообразие от дръжки, чиято цена не е включена в цената на вратата. Разгледайте дръжки: Lale, Agva, Venus, Bade, Giza, Pyramid, Aden, Zen, Sile и изберете най–близката до Вашия вкус и предпочитания.

Брави за немски интериорни врати

А знаете ли, че бравите на немските интериорни врати имат пластмасово езиче, което спомага за по-безшумното затваряне на вратата. Пантите са осови – три на брой. Те са основни за определяне посоката на вратата.

Gradde Aden Sibirska Listvenitsa 2

Обков на чешки врати

В цената на китайските интериорни врати от серия Стандарт е включена дръжка цял шилд с три ключа. Ако дръжката не е по Вашия вкус, имате възможност да поръчате допълнително дръжка розетка. Пантите са тип пеперуда. В цената на чешките интериорни врати са включени дръжки розетки.

Защита при турските врати

Входните турски блиндирани врати са с две заключващи системи с по три секретни и с по три ямкови ключа. Вратите от серия Панел и Модерн са оборудвани с по шест, а от серия Елеганс с по осем метални противовзломни статични шипа, които не позволяват вратата да бъде отделена от касата. Патроните имат бронировка, което прави вратата максимално сигурна и защитена. Към вратите се предлагат шпионка и чукче, които се монтират по желание на клиента в деня на монтаж.

Alarma s distancionno Serie Elegans

Аксесоари на китайските врати

Китайските входни врати се предлагат с дръжка цял шилд и с дръжка розетка. Могат да бъдат с крило 5 см. и с крило 7 см. Долната брава е оборудвана с по 5 ключа плюс 2 монтажни ключа. В комплекта има един ключ майка, с който можете да пренастроите бравата. Това би направило неизползваеми монтажните ключове, предназначени за майстори или други външни лица до този момент. Горната брава се предлага с комплект от 5 ключа.