Как най-бързо и лесно да изберете вашата нова блиндирана врата

Като една от най-големите фирми на пазара, ние разполагаме с богат асортимент от висококачествени продукти, от които можете да избирате. Общо взето, има за всеки по нещо. Вратите, които предлагаме са съобразени по стандартите, както на новото, така и на по-старото строителство в България. Вариантите на красиви модели с интересни фрезовки са много и се гордеят с богатата си палитра от модерни цветове. Всичко това, обаче само прави вашия избор още по-труден. За да ви помогнем, днес ще ви дадем няколко полезни съвета как по-бързо и лесно да намерите вашия модел блиндирана врата, който би ви паснал идеално.

Избор на врата

Щом се отнася до външни врати, то тук сте поставени пред два избора – блиндирана врата или метална да бъде тя. За да вземете най-доброто решение, разбира се, вие първо трябва да сте обстойно запознати с различията и предимства на всяка от тези категории. Важното в случая е първо да представите вашите изисквания на нашия консултант, за да бъдете насочени към конкретен модел, който би бил най-подходящ. Тоест, вие вече трябва да сте преценили бюджет си и какво бихте желали да получите срещу него – дали за вас е по-важно заключването. Или пък може би държите на по-високо качество изолация, както и вратата ще бъде ли изложена на атмосферни влияния или не.

входна врата с ключ

Цвят на блиндираните врати

След като всичко това е обсъдено е добре да конкретизирате и желанието си за цвят. Ние разполагаме с много различни нюанси. Ако вие вече имате наум, какво точно търсите, това би смалило броя на моделите, от които ще трябва да избирате.

Каса

Полезно е да знаете, че едно от основните различия между нашите серии врати е в касата. Докато металните са с фиксирана, то блиндираните се предлагат с регулируема такава. Следователно е препоръчително да уточните и това преди да направите, каквато и да е било покупка. Ако изберете каса, която покрива до 10см от зида, ще трябва да викате майстор. Той ще обърне останалата част и да боядиса. В случай, че се спрете на регулируемата каса, то няма да имате нужда от довършителни ремонти, но тук цената на вратата скача рязко на горе.

Изговаряйки всички тези неща с нашите служители, вие със сигурност по-бързо и лесно ще откриете най-подходящата входна врата за вас.