Коледна украса за входната врата

С наближаването на празниците идва време да украсим дома си. Добре украсената входната врата със сигурност ще допринесе за доброто настроение и ще направи дома ни по-приветлив за нашите гости.

Традиционно украсяване

Освен с традиционното поставяне на коледен венец, светещи лампички, играчки, входната врата може да се преобрази също така на голям коледен подарък. Това става, като се увие с по-дълго парче плат или опаковъчна хартия във формата на подарък. Към това се прибавя панделка. Може да се добави за декорация и малък, опакован пакет.

Друг вариант за декориране на Вашия дом е като се навържат възможно най-много коледни топки на корда, които след това се омотават около пластмасов обръч и се завързват здраво. За да се закачат за вратата е нужно да се постави една панделка или връвчица. Могат да се добавят най–различни, като допълнение орнаменти – елхови клонки, играчки, брокат, шишарки – всичко, което ни позволява въображението.

По-креативните могат да направят венец от коркови тапи. Нужни са ни само тел, мъниста, коркови тапи от бутилки за вино и лепило. Прави се обръч от телта, на който се залепят тапите и мънистата.

Украса на входната врата с LED осветление

Освен всички изброени по-горе начини за украсяване на входната врата у дома, можем да изберем да подчертаем визията на вратата с помощта на LED осветление. За тази цел е необходимо да се „въоръжим” с LED лента в подходящ цвят, да я залепим от единият край на касата до другият по дължина и да я свържем. По този начин със сигурност ще привлечем погледите на минувачите, които минават в близост до нашия дом. Дали ще изберем традиционна украса или нещо по-нестандартно, за да внесем веселото настроение на предстоящите Коледни и Новогодишни празници няма никакво значение. Тук важна е крайната цел – да се заредим с положителни емоции.