Нюанси на сивото – защо сивите врати са топ избор при интериора

Що се отнася до интериора, модата за сивото не показва признак на забавяне и когато видите, че този успокояващ цвят се използва добре, лесно е да разберете защо: спокоен, събран, хладен и изискан, сивото е просто красиво и добавя нотка на класа във всяка стая.

Когато обмисляте свеж вид във Вашия дом, си струва да проверите актуалните тенденции в интериорния дизайн, да събирате идеи и цветове, които вървят добре заедно. Водещите интериорни дизайнери продължават да предпочитат сивото в най-стилните стаи днес. Добре работи и с мебели и подови настилки. Като цяло, когато насочите вниманието си към дома си, ще откриете, че сивото работи добре с различни интериорни теми. За разлика от други цветове, сивото рядко ще се сблъска с каквото и да било, просто ще се съчетае със заобикалящата го среда – възможностите за сивото са почти безкрайни!

Сивото има много различни нюанси, за разлика от бял или черен, което е една от причините да запази популярността си. Сивото е не само любим цвят за интериорни врати, но е и много популярен избор и за външни врати.

Сивите цветове от серия интериорни врати “Gradde” са доста актуални в момента – Ясен Вералинга и Череша Сан Диего.

С дизайни, вариращи от семпли модели, с лайсни и до различни модели със стъкло – има комбинации за всеки вкус.

Търсенето на потребителите се изменя по отношение на сивата гама вътрешни врати. От тъмните цветове, които бяха топ тенденция през последната година, потребителите се насочват към светло сивите нюанси за вътрешни врати. Сивият цвят се е адаптирал много добре към промяната на интериора през времето. Съвременните интерпретации на цвета придават много по-топло усещане на много вътрешни пространства, отколкото предишните стари студени сиви гами от десетилетие, които изобщо не са били опция нито за обзавеждане, нито за вътрешни врати.